Höstlovet snart slut.......

Nu är höstlovet snart slut :(
Och på måndag så börjar skolan igen.........


Vidar börjar bli duktig på att gå i koppel nu. Jag tränar lite med honom varje dag, och nu går han bra, förut tyckte han inte alls om att gå i koppel. Men nu skuttar han glatt fram när han har halsband och koppel på sig! Nu har vi snart haft honom i en hel vecka. Han och Ville är bra kompisar, igår låg de och sov precis brevid varandra i soffan, de är så söta!!!




Vidar är ute och går i koppel 



Det finns mycket spännande att titta på för en liten valp som Vidar.........







Vidar trött....



Gula höstlöv



 

Kaninerna

Än så länge så har jag inte skrivit något om mina älskade kaniner på den här bloggen...
Så det är på tiden att jag gör det!

Här kommer bilder på de:

Det här är Tyra, hon är en blandras mellan Lejonhuvad/Hermelin


Det här är Miza, hon är också en blandras. Tyra är mamma till henne, hon är född här hemma


Och sist men inte minst Kite, han är en blandras mellan Dvärghare/Hermelin och pappa till Miza


Vidar vår lilla valp mår bra. Han är inte så rumsren :O Men idag och igår så gjorde han faktiskt nr 1 utomhus för första gången :D. Han är en ganska lugn liten kille, men väldigt busig kan han också vara!

Bilder på Vidar kommer, men han är inte helt lätt att ta kort på..... 

Den stora dagen

Ja, idag är det den stora dagen! För idag så ska vi hämta den nya lilla valpen: Vidar. Jag har längtat i flera veckor nu, och idag är det äntligen dags... Jag längtade precis lika mycket när vi skulle hämta Ville när han var liten.


Det är så spännande med en ny liten valp. Jag undrar vad Ville kommer att tycka om att det ska flytta hit en annan hund. Men jag tror att han kommer att tycka att det är kul med en liten kompis, som han sedan kan ha som sällskap när han är ensam hemma. Han har ju redan träffat lilla Vidar en gång, och det gick bra, Ville tog det försiktigt med honom och Vidar verkade inte ett dugg rädd, en modig liten kille.


Det är så skönt att det är höstlov nu! Jag ska ju vara hemma och ta hand om Vidar nu när det är lov, men det ska bli kul. Valptiden är en rolig tid, men det går så fort. Det känns inte som att det var hela 2 år sedan som Ville var en ullig och gullig liten valp. Det har ju gått så fort.


Ville har ju opererat sig pga "sheltiehäl" (senan i hälen "hoppar"/hamnar på fel plats) det är speciellt vanligt hos Sheltiesar. Men nu har Ville fått av bandaget på benet, hans ena ben är helt rakat. Men jag tror att han kommer att bli bra igen, men vi kommer inte kunna springa agility på väldigt väldigt länge! :( 


Tänk att snart kommer det att vara en liten busig valp här. Jag kan inte fatta att det är sant att vi verkligen ska skaffa  en till hund. Lille Vidar är såååå söööt!!!!  ♥  ♥  ♥


LÄNGTAR!!!!

Jag längtar verkligen mycket tills på söndag. För då ska vi hämta våran lilla valp.
Här är en bild:
 FOTO: Gunilla, www.lillvedes.se
Lilla Vidar, på bilden 5 veckor. SÅÅ SÖT!


Välkommen till min nya blogg!

Hej jag heter Nora. På den här bloggen kommer du att kunna läsa om mina 3 kaniner, våran hund Ville och om våran valp som vi ska hämta om några veckor, båda två är av rasen Shetland Sheepdog! Och om kaninhoppning och agility. Och lite annat smått och gott! :)

Se också min hemsida:
www.hundochkanin.cybersite.nu
Jag har en blogg där också, men jag har skaffat en ny för att jag inte får plats att ladda upp fler bilder där.

Hoppas att du gillar min blogg, ja den kommer mest (typ bara) handla om djur!

Kram Nora


En bild på Ville i vintras. Då var det mycket snö, som man kan se på bilden!

RSS 2.0