Hoppbilder från Kista

Här är lite hoppbilder på några kaniner som tävlade på husdjursmässan i Kista.
Bilderna är tagna av Elin (www.starsbilder.blogg.se)
(Tack så mycket, Elin!)







Kista mässan

Jag fick ju i julklapp att åka till Husdjursmässan i Kista tillsammans med en annan kaninhoppare som heter Elin och hennes mamma. Det var verkligen en bra julklapp!


I fredags kl.16.00 åkte vi med båten. När vi var framme vid Nynäshamn så åkte vi buss in till Cityterminalen. Och sedan tunnelbana. Där vi bodde hette Rissne, vi bodde hos några som Elin och hennes mamma kände. Det var bra att bo där för det var ganska nära till mässan därifrån.


Lördagen var våran första dag på Husdjursmässan. Men mässan började på torsdagen. Vi åkte väll framförallt dit för att titta på kaninhoppningen (vi var ju inte med och tävlade själva). Men det fanns mycket annat roligt att se på också. Massor med olika djur var det: hundar, katter, marsvin, hamstrar, råttor, illrar, ormar, grodor, fåglar, fiskar, kor, hästar, lamm, höns, och det var säkert inte alla! Men det var inte helt lätt att ta kort där inne, i alla fall inte med våran kamera. Jag vill så gärna ha en bättre!!!

Kaninhoppning tröttnar man aldrig att titta på. Det är så roligt. Det är kul att åka iväg på lite olika tävlingar på fastlandet. Jag har varit kaninhoppare i 3 år nu (ja, det är väll inte så länge igentligen!) Men ändå lär man sig något nytt på varje tävling. Vi får väll se om jag tävlar med mina kaniner på några fastlandstävlingar i år. Men det är jag nästan säker på att jag kommer att göra. Ett nytt år med nya möjligheter är det ju! :D


Vi var där hela dagen på söndagen också. I en klass startade 93 kaniner! Det är många det, på våra små tävlingar här på Gotland startar kanske ungefär bara 9-12 kaniner i en klass. Men det är ju alltid kul att tävla ändå. Jag tänkte faktiskt köpa ett hinder på mässan från Libra Artic (www.libraartic.com), men jag kunde inte bestämma mig. Men när jag kom tillbaka och skulle se på hindret lite senare så var det redan sålt. Men jag får väll skylla mig själv, jag skulle ha tagit det direkt! Istället köpte jag en jätte fin kortlek med hundar och en liten nyckelring med en sheltie på.
Efter att vi hade varit på mässan på söndagen också så fick vi åka tillbaka med tunnelbanan, om vi skulle hinna med båten. Vi hade hytt när vi åkte båten hem. Det var en rolig resa, men man saknar ju både kaniner och hundar när man åker bort ♥.

Jag fick tyvär ingen bra hoppbild på någon kanin. Men här är en del andra bilder från mässan:

En papegoja


En av papegojorna bredde ut vingarna precis när jag tog kortet :)


Den tyckte om nötter....


Här var någon annan slags fågel. Jag vet inte vad det var för sort, är verkligen ingen fågelexpert. Fin var den i alla fall. Men det var väll Aror på de andra bilderna, tror jag.
Det blev en hel del bilder på fåglarna, men de var nästan lättast att ta kort på.


Det är kanske inte helt lätt att se (det var en väldigt dålig bild) men på bilden är det en muräna

Vidars syster på besök!

Idag så har Vidars syster Nela varit på besök. Vidar har 2 systrar, den ena bor på fastlandet. Nela var lite försiktig, hon tyckte nog att det var lite läskigt när Ville och Vidar var på och ville leka hela tiden. Nela och Vidar är ganska så lika, det syns faktiskt att de är syskon.


Imorgon så ska jag åka till Stockholm, till Kista mässan. Det är ju Husdjursmässa där också, med kaninhoppning, hundutställningar, agility och en massa annat. Det ska bli väldigt kul!!!


Vidar och Nela - bror & syster

RSS 2.0