Kaninhoppning en hel dag!

Igår så var jag i Stenkyrka och hoppade med mina kaniner hela dagen.
Det var en rolig dag som började med att vi flyttade in saker i den nya husvagnen som vi b.l.a ska ha några av våra hinder i. Sedan byggde vi banor för att till slut börja hoppa med våra kaniner.

Tyra hoppade faktiskt riktigt bra. Hon har inte hoppat så pass bra på ganska länge. Men nu verkar hon vara tillbaka igen! Hon rev inte särskilt mycket. Hon hade väll inte så mycket fart men ganska bra flöt det iaf på, t.o.m på rakbanan där hon annara brukar vara lite långsam ibland. Hon gillar ju krok bättre. Jag tränade också lite höjd med henne. Det gick väll hyfsat bra, hon klarade iaf 50 cm. Hon har ju klarat 60 förut, men men...

Även Kite hoppade bra. Han hoppade rakbanan två gånger riktigt bra! Han rev inget, och hade fart. Men sen fick han nog och satt med nosen i backen och åt gräs istället. Men jag är nöjd med honom och glad över att han hoppade så bra två gånger. När det gäller Kite och hoppning så är det antingen eller, har han inte lust så hoppar han inte alls men har han lust att hoppa så går det för det mesta riktigt bra!


Kameran fick tyvärr inte följa med igår, så här kommer istället en bäbisbild på Tyra <3

Jag vill bara att helgen ska komma nu, men samtidigt så vill jag ju inte att lovet ska ta slut.
Nu på lördag: Kaninhoppning igen och på söndag: KM och DM i agility!



Några bilder från en höstdag

Har faktiskt inte så mycket klokt att skriva egentligen. Men jag kan i alla fall berätta att det ska bli väldigt skönt med höstlov nu. Det här har än så länge varit en lugn hemmadag. Men det är ganska skönt ibland, att inte ha något bestämt som man ska göra och bara ta det lugnt.

Men nu på lovet så ska jag i alla fall gör a lite mer än att bara vara hemma. B.l.a ska jag på kaninhoppning i Stenkyrka en hel dag. Det ska bli väldigt roligt. Och så ska jag och Ville tävla på KM och DM i agility, LÄNGTAR otroligt mycket. Vi får väll se hur det går, hoppas iaf att vi kommer i mål i något lopp så att det inte bara blir disk :P

Här kommer bilderna från denna kalla, blåsiga och typiskt höstiga dag!

Men sheltie-grabbarna verkar trivas bland höstlöven minsann!


Färggranna havtorns-bär som vi har hemma i trädgården. Väldigt sura, men nyttiga är de tydligen ;)


Hö är mums det, tycker Kite.

Saknar dig, Miza <3


                     Tänker på dig, min älskade Miza
           Du kommer för alltid att ha en stor plats i mitt hjärta... ♥

Länge sedan sist...

Nu var det länge sedan jag skrev här, men jag ska försöka börja skriva lite mer igen ;)

Hösten har kommit, och med den också kylan. Visst, hösten är fin med alla färgglada löv, men ändå ganska grå och tråkig tycker jag. Men det värsta är väll att det är så kallt. Iskallt och mörkt är det när jag går ut till kaninerna på morgonen, inte alls kul.

Här är en bild på Vidar när vi var vid Lickershamn i somras. Längtar redan tillbaka!




Lite om vad som har hänt sedan sist:

17 september bara en vecka efter Eskilstunaresan så hade Stenkyrka kaninhoppare en inofficiell tävling. Tyra klarade b.l.a 60 cm i höjd och fick en pinne!

23-24 september så var det en utbildningshelg med hundkonsulten Eva Bodfäldt. Mycket nyttigt lärde man sig då!

30 sept-2 okt så var det en officiell agilitytävling som Klinteortens hundungdom hade. Det var i Mulde ridhus. På lördagen så vann Ville hoppklass 1, och fick därmed en andra pinne!

RSS 2.0