Hoppträning i solen!

Igår så kom Elin hit, vi hopptränade med våra kaniner. Alla mina tre fick komma ut och hoppa lite!
 
Ed hoppade rakbanan bättre än kroken (lätt-höjd). Han sprang ut ganska mycket på krokbanan och klev mer eller mindre över hindrena, han ansträngde sig inte mer än han behövde iaf :P När vi lite senare byggde om till rak så hoppade han mycket bättre. Han hoppade riktigt fint några gånger :)
 
 
 
 
(FOTO: Elin)
(FOTO: Elin)
(FOTO: Elin)
 
Tyra fick träna msv men hade inte alls så stor lust att hoppa. Inte ens krokbanan ville hon hoppa så mycket på. Men lite hoppade hon iaf. Men hon verkade va lite tjurig ... Hon fick även hoppa lite rak, och det gick lite bättre. Hon sprang på i början av banan och sen började hon springa ut..
 
 
(FOTO: Elin)
(FOTO: Elin)
(FOTO: Elin)
 
Kite hoppade faktiskt lite idag. Han lyckades t.o.m ta sig över vattengraven, men inte torr första gången... Han hoppade även några lätt-hinder! Imponerande??? Ja, kanske för att vara Kite iaf ;)
 
(Gammal bild)

Hunderiet

Nu har jag inte skrivit något om hundarna här på ganska länge. Det beror nog på Villes skada. Jag brukar ju mest skriva om agility när det gäller hundarna, och nu blir det ju ingen agilityträning eller tävling för mig och Ville på länge. Saknar verkligen att springa agility med honom. Men det viktigaste är såklart att Ville mår bra. Hans ben läker iaf fint efter operationen och styngnen är borta.
 
 
Vidar och Ville på promenad.
Tråkigt med bara koppelpromenader tycker Ville :P
 
Igår så anmälde jag Vidar till den stora hundutställningen här på ön 
(Gotland Dog Show). Men bara till en dag, utställningen är 25-26 augusti. Spännande!!!
 
 
Jag har faktiskt tränat lite agility hemma med Vidar. Det har gått ganska bra. Men han är verkligen annorlunda jämfört med Ville. Så det är lite ovant. Men han får väl duga tills Ville är bra igen  ;)
 
Försökte ta kort med självutlösaren med en stol som stativ. Och det gick ju inte så bra. Det här var väl den bästa slalombilden jag fick ...
 
Belöningen - Dragkamp!

Film & bilder!

 
Här kommer en liten film från när Ed hopptränade på hajken.
Även några bilder :) Film och foton: Elin Gardelius
 
 
 

Hajken 2012...

Stenkyrka kaninhoppare hade sin årliga hajk från söndag morgon till igår. Jag hade med mig alla tre kaniner. Det var som vanligt roligt! :)
 
Tyra hoppade ganska bra. Hon hoppade nog krokbanan bäst. Jag tränade också lite höjd med henne, och hon klarade iaf 60cm. Duktig tant :D
 
Jag hoppade inte så mycket med Kite. Men han verkade nöjd med att få vara med och bara skutta runt lite, äta lite gräs, gräva och nosa. Han är ju inte så förtjust i hoppning. Jag testade att hoppa vattengraven med honom, men det blev visst ett litet tassbad ... :P
 
Ed var lite trött första dagen, då det var ganska varmt. Så han hoppade lite mer än halva rakbanan innan han la sig ner. Och han tyckte nog också att banan gick åt fel håll, för på framhoppningen flög han över hindrena :)
Men andra dagen så hoppade han väldigt bra, han sprang på och hoppade något maxat lätt-hinder. Han kan vara riktigt duktig när han väl vill, då hoppar han väldigt fint :)
 
Beatrice fotade Tyra :) Tyvärr har jag inga bilder på Ed från hajken ...
 
 
 
 
Och en bild på Kite tagen av Gabbi
 
 

Lille Kite

Även om han inte är den bästa hoppkaninen så är Kite väldigt speciell. Här kommer lite nya bilder på min fina lilla kille! ;)
 
 
 
 
 
 

Lite resultat!

I helgen så har det varit hopptävling. En dag i Klintehamn och en dag i Stenkyrka. Jag tävlade bara med Tyra. Hon hoppade helt okej ändå tycker jag...
 
Lördgen: Det blev 3+2 i krok msv, ganska bra med tanke på att det var ganska livat med mycket folk, trummor och hundar m.m
 
Söndagen: Hon hoppade på 3+2 även då i rak msv. Hon slarvade väldigt mycket, men det blev inte så många korrigeringar som det brukar bli när hon hoppar rakbanor. Det blev ingen pinne, men en 3:e plats av 7 ...
 
Tyra hoppade 60cm i höjden så där blev det iaf en pinne till! :)
 
Tog tyvärr inga bilder, så det får bli en gammal bild tagen av Elin ;)

RSS 2.0