Heldag med kaninhoppning

Idag så har jag varit i Stenkyrka och hoppat med mina kaniner från kl.10-16.
Det var en rolig dag. Men man blir allt lite frusen efter att ha varit ute ett tag. Först så hoppade vi en stund med kaninerna. Det gick sådär. Men ändå ganska bra om man tänker på att Tyra och Kite inte är i form efter den långa kalla vintern och så har de inte hoppat på några månader. Först när jag hoppade med Tyra så gick det inte så bra, hon var lite slö och rev ganska många hinder men sedan så gick det mycket bättre särskilt när vi hoppade krokbanan. Kite var inte alls på hopphumör. Och jag tror inte att han är så förtjust i snön. Han ville bara upp i min famn hela tiden.

Sedan så gick vi in och åt lunch. Och efter det så gick vi och klappade två hästar som de också har på gården. Sen så hoppade vi lite till med kaninerna. När vi hade hoppat klart så plockade vi in alla hinder och sedan gick vi in och pratade och läste djurtidningar.

Kaninerna är nog ganska trötta nu efter den här dagen. Och även jag känner mig lite trött. Kommer nog inte att göra så mycket mer idag, bara sätta mig framför tv:n och mysa med Vidar. Mamma är på Bockes och simmar med Ville just nu. Och så är det en ny dag imorgon....

Ha en bra kväll!

Simträning!

I torsdags så var Ville och simmade på Bockes rehabcenter i Fröjel. Han simmar där för att rehabilitera hans ena opererade bakben. Han är faktiskt riktigt duktig på att simma!

Det ska bli så skönt med sportlov nu :)
Här kommer lite bilder från torsdagen på Bockes:

Ha det bra!





Snart så....

Snart är den här helgen också slut :(
Igår så hade Stenkyrka kaninhoppare årsmöte som jag var på. Efter att vi hade avslutat mötet så åt vi lunch. Efter det så hade vi en liten tävling, med lekarna/utmaningarna från tv-programet "Minuten". Det var barn och ungdomar mot föräldrarna. Jag fick konstigt nog tävla mot min egen mamma. Jag fick blåsa en pingisboll från en flaska ner i ett glas med vatten. Jag vann över mamma (ha ha). Jag trodde inte att jag skulle klara det, men jag blåste ner den första pingisbollen i glaset på första försöket! Men det var nog mer tur än skicklighet...


Men snart är det i alla fall sportlov. Det ska bli skönt. Då på sportlovet alltså, så blir det en del heldagar med kaninhoppningen. Jag räknade efter och jag tror det är 3 månader sedan jag hoppade med mina kaniner. Det är ju inte klokt! Men det har varit snö och kallt så länge nu, plus att jag inte har så många bra hinder här hemma. Och det är inte lika roligt då. Men det ska bli kul att hoppa med de igen. LÄNGTAR!!!


Förra helgen så var det sheltieträff på Visby Brukshundklubb (jag hade inte tid och lust att skriva om det då, så jag gör det nu istället). Det var en som pratade om olika nyttiga små-aktiviteter som man kan göra med sin hund. Sedan gick vi ut och testade en del av övningarna. Det var Vidars första sheltieträff, men han var väldigt duktig tycker jag. Men ville fick inte vara med och busa med de andra sheltiesarna, pga hans opererade ben. Men han är nog snart helt bra, han rehabiliteras nu. Han simmar 2 ggr i veckan på Bockes rehabcenter.
Hon som pratade om aktiviteterna mm hade en väldigt fin svart Schäfer som hette Nina. Det var en rolig sheltieträff! Men det är verkligen kallt nu. Ja, jag hoppas i alla fall att all snö försvinner snart.


Gruppfoto från träffen. Det är jag och Vidar längst ut till vänster ← 

RSS 2.0