Dagens lilla bildbomb :)

Igår tog jag massor av bilder på Ed! Tyvärr så var det inte så många av de som kom in i datorn då hårddisken är full igen :( De fina bilderna är kvar i kameran ...
 
Här kommer  iaf 4 bilder. Han har bytt stil och bestämt sig för att öronen ska hänga ner nu :D
 
 
 
 

Bilder ...

 
 
 
 
 

Selträning :)

Lite bilder på Edden från igår när han var ute på promenad. Jätteduktig var han :D






















Full fart! Ja det var inte helt lätt att få honom att sitta still framför kameran ändå ;)

2 sötnosar


Vi kom hem från djursjukhuset Albano i Danderyd med en nyopererad Ville på torsdagsnatten. Så nu får han endast gå flera korta koppelpromendader varje dag :( Och sedan längre fram så blir det väll simträning.
(Fint bandage han har va? :) Lite roligt att någon av sjuksköterskorna kom på att göra små hjärtan på det ♥)


Och det blir såklart en ny bild på Ed också! Han har fått testa selen lite smått, men han har inte fått komma ut på någon promenad än. Jag är förvånad över att han inte brydde sig om selen alls, han bara skuttade omkring som om han alltid haft den på sig!

Kaninungen är döpt!

Många olika namn valde jag mellan, men nu har han äntligen fått ett namn! Ed heter han, kanske ett lite udda namn men kort och bra tycker jag. Han kunde ju inte gå utan smeknamn hur länge som helst, han heter ju egentligen Bofur (och ska tävla med det namnet).

Om någon vecka ska jag börja selträna Ed, det ska bli roligt. När han skuttar runt lös i boxen så brukar det vara en himla fart på honom, han gör en massa glädjeskutt rakt upp  i luften, den lille token :)

Här kommer iaf lite nytagna bilder på honom (det kommer nog att bli många Ed-bilder här framöver).
Det blir inte så bra bilder inne i boxen, men jag vågar inte riktigt sätta honom i kompostgallerhagen, då han försökte rymma förra gången :P Men han är söt även på dåliga bilder ;)






Glömde dra in tungan när han sprang iväg igen :P

Men sedan satt han still igen ...





Långa ben :)

♥ ♥ ♥

Ville valpen ♥

Lite valpbilder på Ville från 2008. Tänk att han har varit så liten!? Finns nästan inget sötare än sheltievalpar!











Lite uppdatering...

Det har varit lite dött här på bloggen på sista tiden. Men ska försöka skriva lite mer nu, och lägga in bilder på den nya plutten såklart! ;)

Idag så har det varit öppet hus på Visby brukshundklubb. Har varit där hela dagen och visat upp agility. Det kom väldigt många, så det var kul. Men tyvärr så kunde inte Ville vara med. Och det blir nog ingen agility för honom på väldigt länge :( Han blev nämligen halt för ca 3 veckor sedan. Och i tisdags så var vi vid veterinären som kände på hans häl på vänster bakben och sa att den satt löst. IGEN!! :( :( :(  Det är ju ungefär 2 år sedan han hade sheltiehäl sist, då på det högra bakbenet. Så den 14 juni bär det av till Albano djursjukhus i Stockholm för operation. Och sedan väntar en lång tid av rehabilitering.... Trist...

På hopptävlingen som var förra helgen så lyckades tant Tyra ta sin förtsa höjd-pinne, det var på tiden! :)


60cm. 70 tyckte hon var alldeles för högt :P          
Foto: Elin Gardelius


Och lillkillen han växer så det knakar. Även öronen, ett har lagt sig ner. Men ibland står det rakt ut :) Han är väldigt framåt och nyfiken. Och lite får man iaf klappa honom, att bli klappad på huvudet är skönt. Men inte för länge, det har han inte tid med :D Han har dock gjort sig hemmastad i sin bur, den är hans och han morrar lite när man sätter ner handen. Men annars hur snäll och mysig som helst. Hade nästan glömt hur roligt det är att ha en liten kaninbäbis hemma!

Sötnosen skuttar runt löst i boxen där burarna står. Trasmattorna på golvet luktar väldans gott, allt ska undersökas. Och han hoppar upp på det mesta som går att hoppa upp på i boxen: Tyras bur, kassar, pelletsburken m.m... Jag har tyvärr inte kommit på något bra namn till honom än, svårt att komma på ett som verkligen passar perfekt. Men en vacker dag kommer jag på ett utmärkt namn :) Jag tror att Bofur får bli bara tävlingsnamnet.

RSS 2.0