Bilder från i fredags..

(Lite försenat inlägg)
 
Här kommer lite bilder från hoppräningen i stenkyrka i fredags..
Verkligen en fin dag! :)
 
Min kamera är nog inte riktigt kompis med ljuset som blir av snön... Hmm kanske ska ta och läsa resten av användarhandboken som följde med kameran, så att jag lär mig allt någon gång..
 
Tyra och Ed fick följa med. Vi byggde en liten bana inne i maskinhallen på gården. Tyra tycker inte om att hoppa inne på matta, men här har Elin lyckats fånga henne på kort på ett av de hinder hon faktiskt hoppade över. Ed däremot hoppade ganska fint :)
 
Elins fina Minolta ♥
Och en bild på Beatrice Trixa. Hon är visserligen ganska stor nu, men måste säga att alla kaninungar har något visst i blicken som gör att man smälter. Kan inte riktigt sätta ord på det, men de ser på något sätt så busiga men ändå så kloka ut. Tycker att Ed kan ta och krympa lite igen :D
 
(Fick äntligen till ett inlägg här på bloggen.. JIPPIE!! Vet inte riktigt vad jag ska använda som ursäkt för dålig uppdatering den här gången, nu är det inte det att jag inte har haft något att skriva om, har helt enkelt inte haft.. lust, ja så enkelt är det.)

Dags för ett inlägg (!)

Hoppsan! Nu har det varit tyst här på bloggen ett bra tag (igen).. Men igår blev det jullov och nu ska jag nog skriva lite mer här :) Men nog om det.. Det här blir antagligen mitt sista inlägg innan jul så:
 

          God jul till er alla!

 

 


Hoppning i det vita!

Jag, Tyra och Ed åkte idag hem till Elin för att hoppa. Hon hade skottat en fin liten stig när vi kom så att vi kunde bygga en liten rakbana :)
 
Ed tyckte till en början att snön var väldigt obehaglig, kall och så bländande vit :P Men efter ett tag vänjde han sig vid det kalla vita och hoppade riktigt fint. Men däremot stannade han alltid upp vid det sista hindret, det var uppförsbacke där... Men jag är nöjd med honom. Trodde först att han inte skulle vilja hoppa överhuvudtaget p.g.a snön, men det fixade ju lille (eller stora nu) grabben fint! Är riktigt tävlingssugen nu, och det kanske Ed också är..
 
Någon som har upplevt snö betydligt fler gånger men ändå inte tycker om det så mycket är Tyra. Hon satt mest still och tjurade i snön. Men jag lyckades få henne att hoppa några hinder på lätt-msv-höjd. Men hon verkade ändå lite butter..
 
När vi hade hoppat färdigt så fick alla ninisar skutta omkring lite (dock inte samtidigt) i hagen som Elin har. Så det blev lite fotografering. Men för mig var det inte den bästa fotodagen, tyvärr.
 
Foto: Elin
Foto: Elin
Foto: Elin
 
"Nämen hu matte, ta bort kameran"! :D
Foto: Elin
Foto: Elin
Tyra på språng!

Helgen väntar :)

Veckorna går riktigt fort nu. Nu är det snart dags för helg igen, och igen och igen ;) Det har blivit lite få korta inlägg som detta här på bloggen senaste tiden. Men nu i helgen ska jag nog skriva lite ändå. Ska kanske tävla med Ville i Gotlands hundungdoms KM (agility) eller åka skridskor, får se vad som hinns med. Roligt ska det bli iaf! Och så har jag ju en liten hög med plugg som ligger och väntar, kanske inte ska bli riktigt lika roligt... Men det är bara att fixa!
 
Idag blev jag väldigt glad när jag kom hem från skolan och hittade denna trevliga lilla tidning i brevlådan :) Nu har jag börjat få Sveriges kaninhoppares riksförbunds tidning "Rikshoppet" igen. Förut så hade det blivit något fel i medlemsregistret så jag fick ingen tidning. Men nu har jag fått den igen och ser fram emot trevlig läsning.

Ändrade planer...

Nu när det äntligen är helg igen så tänkte jag att jag skulle ta mig lite tid att gå lite längre promenader i sele och koppel med kaninerna, de behöver lite motion..
 
Igår snöade det lite grann, men ändå inte så farligt mycket.. Men idag när jag går upp ser det istället ut så här! (Kunde såklart inte låta bli att skriva något om det vita decembervädret som alla andra).
 
Skulle tro att de där längre promenaderna blir mer eller mindre inställda. Jag sa för ett tag sedan: "Ska det vara såhär kallt kan det ju lika gärna snöa", men tror jag tar tillbaka det påståendet nu...

RSS 2.0